Esports organitza una ruta senderista per les platges de la localitat

  

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat una ruta senderista per les platges de la localitat el pròxim dissabte 28 d'octubre amb l'objectiu de donar a conéixer l'entorn i fomentar els hàbits saludables.

 

La ruta, de nivell tècnic baix i amb poca dificultat, anirà recorrent els diferents passejos de les platges en la majoria de l'itinerari. Pel seu baix nivell és apta per a tots els públics i es recomana assistir proveïts de dinar i aigua, roba còmoda, calçat esportiu, crema solar i gorra.

 

Durant el recorregut, a més de conèixer l'entorn costaner de la Vila i promoure l'esport, es busca el contacte entre usuaris del Programa municipal d'Esports, personal d’aquest, representants de clubs vilers i qualsevol persona que vulga unir-se a aquesta jornada de convivència.

 

La ruta començarà a les 09.30 hores des de l'estàtua del Doctor Esquerdo a la platja Centre, que serà també el punt d'arribada. No cal inscriure-s'hi. Per a més informació es pot telefonar al 966 508 460

Notícia publicada el 25 d’Octubre de 2017