Un centenar de professionals sanitaris es reuneixen a la Vila en les VIII Jornades de la Federació d'Associacions d'Inspecció de Serveis Sanitaris de la Comunitat Valenciana

  

Un centenar de professionals de la sanitat s'han reunit aquesta vesprada a la Vila Joiosa en el marc de les VIII Jornades de la Federació d'Associacions d'Inspecció de Serveis Sanitaris de la Comunitat Valenciana que se celebren entre hui i demà a la Vila Joiosa i Benidorm .

 

El Saló d'actes del Vilamuseu ha acollit l'obertura d'aquestes jornades amb la presència de l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el regidor de Sanitat, Joan Lloret. Les VIII Jornades de la Federació d'Associacions d'Inspecció de Serveis Sanitaris de la Comunitat Valenciana tenen com a lema «Dissenyant la inspecció del futur» i estan organitzades per l'Associació d'Inspecció de Serveis Sanitaris d'Alacant.

 

L'obertura ha tingut lloc a les 16.30 hores i després d'aquesta s'ha iniciat una taula rodona sobre el visat i garantia de qualitat en la prestació farmacèutica, després es realitzaran comunicacions lliures i finalment es realitzarà una visita guiada per Vilamuseu. Aquesta nit es realitzarà un sopar amb els ponents, conferenciants i participants al Restaurant Hogar del Pescador.

 

L'objectiu d'aquestes jornades és analitzar la situació actual de la Inspecció de Serveis Sanitaris a Espanya, on coexisteixen diversos models organitzatius i funcionals adaptats a la realitat de cada comunitat autònoma.

Totes les imatges

Notícia publicada el 26 d’Octubre de 2017