Una comèdia sobre la crisi al Teatre Auditori de la Vila Joiosa

  

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha programat al Teatre Auditori la Vila Joiosa una comèdia sobre la crisi econòmica. El Crèdit, de Maror Producciones, es representarà el 4 de novembre a les 19:00 hores.

 

L'obra, de l'autor Jordi Galceran i sota la direcció de Sergi Belbel; Joan Miquel Reig i Tomàs Mestre es posaran en la pell dels protagonistes per fer passar al públic una hora i mitja de rialles i reflexions sobre les dificultats del dia a dia.

 

Aquesta obra és una comèdia realista sobre les dificultats socioeconòmiques esdevingudes durant la crisi. En paraules del seu director, Sergio Belber, «es tracta d'una obra tan necessària com balsàmica» i així mateix ho reflecteix la sinopsi de l'obra.

 

«Demanar una hipoteca s'ha convertit en una tasca gairebé impossible. Bé, demanar-la no, però sí que te la donen» ha recalcat l'autor. El text tracta aquest tema de màxima actualitat dins d'un context de crisi com el que vivim amb grans dosis d'humor.

 

El Crèdit és una mostra més de l'habilitat de Jordi Galceran per construir diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral fantàstica, en la qual sorgeixen assumptes com la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la crisi, econòmica i de parella .

 

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Auditori a un preu de 4 euros. Per a més informació: http://www.xn--ibaezypaya-v9a.es/el-credit-p-209.htm

Totes les imatges

Notícia publicada el 27 d’Octubre de 2017