Un centenar de persones participen en el primer Cross Trail a la platja del Torres

  

Una de les platges més boniques de la Vila Joiosa, la platja del Torres, va acollir diumenge passat el primer Cross Trail Platja Torres organitzat per Grup Brotons i l'Ajuntament de la Vila Joiosa, amb la col·laboració de Protecció Civil i Policia Local. Un centenar de persones van participar en aquesta prova.

 

La cursa va començar a les 10 del matí des del mateix passeig i pujava pel vessant fins a realitzar un recorregut circular de 5,5 km, al qual es van donar dues voltes i es va realitzar un traçat final d’11 km, en què es van gaudir de la costa vilera a un costat i del Puig Campana a l'altre.

 

L'organització va lliurar a tots els participants una samarreta tècnica, una bossa del corredor plena de regals i avituallament en meta i al km 5,5. Els participants poden trobar al web del Circuit Cross Trail les fotografies i els resultats de la prova.

 

El guanyador absolut d'aquesta primera edició va ser el corredor local Vicent Mckoy del Club Atletisme La Nucia, amb un temps de 44 minuts i 23 segons, seguit a Máxim Folques del club CE Dorsal 19 Pego, amb un temps de 46 minuts i 30 segons, i en tercera posició Agustín García amb un temps de 47 minuts i 2 segons.

 

En categoria femenina va aconseguir el primer lloc l'atleta Susana Anahí, amb un temps d'1 hora 2 minuts i 45 segons, en segon lloc Silvia Climent, amb un temps d'1 hora 3 minuts i 19 segons, i tancant, el tercer lloc, Maria Silvestre del club POC A POC, amb un temps d'1 hora 6 minuts i 59 segons.

 

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, i l'organitzador de la prova Pepe Brotons van lliurar al costat de representants d'atletes Marjolis García, Lidia Sánchez, Mónica Hernández els premis absoluts i per categories, formats de trofeus, espatlles de porc al primer i primer absolut, i regals diversos.

 

Poc després es van realitzar curses infantils, en les quals més de 50 xiquets van realitzar diverses carreres amb distàncies adaptades a les seues edats. Tots els xiquets van rebre una medalla commemorativa, avituallament i trofeus i regals per categories.

 

La prova va comptar amb la col·laboració d'Aneto Natural, Velarte Snakium, CocaCola, Aquarius, Aquabona, Amstel Radler, Brumol Detergente, Video Top, CareFood, Leitmotriz.

Totes les imatges

Notícia publicada el 30 d’Octubre de 2017