Pintura i fotografia al novembre a la Vila Joiosa

  

La Vila Joiosa ha programat per aquest mes de novembre dues exposicions de pintura i fotografia en dos dels seus espais expositius habituals, la Biblioteca Pública Municipal Cristóbal Zaragoza i l'Espai d'Art Contemporani de la Barbera.

 

El dijous 2 de novembre s'inaugurarà l'exposició «Entre dos luces» de Paco Seva Santamaría a la Biblioteca Pública Municipal Cristóbal Zaragoza. Aquesta mostra de fotografia està organitzada per Fotocine La Vila i s’hi podran veure paisatges marins de llarga exposició buscant l'efímera i canviant llum dels breus moments de les albes i els capvespres. Estarà oberta del 3 al 30 de novembre en horari d'obertura del centre.

 

L'Espai d'Art Contemporani de la Barbera acollirà el divendres 3 a les 19.00 hores la inauguració de l'exposició «El estudio itinerante» de Francisca Mompó. Una mostra que presenta un conjunt de pintures a l’aiguada, dibuixos de grafit i olis inspirats en la tradició de les avantguardes del segle XX, que incorporen alhora notables influències del pop europeu i americà.

 

L'exposició es podrà visitar del 6 al 30 de novembre en horari de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 hores i de 17.30 a 20.00 hores.

Totes les imatges

Notícia publicada el 31 d’Octubre de 2017