El viler Yassine Talhaoui, subcampió del món de Taekwon-do

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, l'ha rebut a l'Ajuntament

  

El jove viler, Yassine Talhaoui, s'ha proclamat subcampió del món de Taekwon-do en la seua categoria. L'esportista, que pertany al club Gym Tae Team, ha estat rebut aquest matí pel regidor d'Esports de la Vila Joiosa, José Ramón Uclés, que ha volgut felicitar-lo per la gesta i li ha desitjat sort en les pròximes competicions.

 

Yassine va viatjar a Dublín fa uns dies al costat de 30 espanyols més i va ser l'únic nacional a alçar-se amb una medalla. El viler competeix en la categoria de menys de 50 quilos i menors d'edat. Aquest era el seu primer Campionat del Món, després d'haver competit en un europeu en el qual no va aconseguir pujar al pòdium.

 

Després d'aquest triomf el jove i els seus companys Laura i Rubén Parra, assistiran el pròxim desembre a un nou Campionat d'Espanya, que serà classificatori per a l'europeu que es disputarà l'any que a Eslovènia. Els esportistes ja estan entrenat dur per poder assolir els seus objectius, i per a això, a més de en el club, reforcen la resistència i velocitat fent sessions d'entrenament en les platges vileres.

Totes les imatges

Notícia publicada el 31 d’Octubre de 2017