La Vila inicia els tràmits per a la cessió de l'antic Ambulatori a la Conselleria de Justícia

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha iniciat els tràmits per a la cessió de l'antic Ambulatori a la Conselleria de Justícia, amb l'objecte de traslladar els actuals jutjats i ubicar el quart que va aprovar el mes passat el Ministeri de Justícia.

 

La reubicació de la seu judicial de la Vila Joiosa va ser un acord al qual va arribar el consistori amb la Conselleria de Justícia després de diverses reunions en què es va constatar la manca d'espai a les instal·lacions actuals i la necessitat de crear una cambra jutjat davant la gran quantitat de treball. El consistori va determinar cedir a la Conselleria l'antic Ambulatori, situat al carrer Juan Tonda Aragonés, perquè siga ella qui el condicioni i reubique els jutjats.

 

El passat mes de setembre es van iniciar els tràmits per canviar l'ús dotacional de l'Ambulatori a ús administratiu, aquest canvi es troba en exposició pública. Una vegada acabat aquest període, i tal com ha aprovat la Comissió de Cultura realitzada hui i que ratificarà el pròxim Ple, es procedirà a cedir a la Conselleria perquè inicie els treballs d'adequació.

 

«La cessió de l'immoble serà per 10 anys i serà la Conselleria qui s'encarregue d'abonar les despeses que origine l'adaptació per a l'ocupació, així com els subministraments necessaris per al funcionament dels jutjats» ha explicat l'edil de Patrimoni, Pascal Amigo.

 

"Seguim treballant per millorar els serveis jurídics de la nostra localitat i, com vam prometre en el seu dia, el quart jutjat i unes instal·lacions millors seran una realitat prompte. Després del pròxim Ple aprovarem la cessió de l'Ambulatori i ja serà la Conselleria qui el condicione i trasllade els jutjats» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 07 de Novembre de 2017