Humor i amor a l'Auditori del Centre Social

  

ArtEscena, Grup de Teatre de JUBICAM, en col·laboració amb l'Ajuntament de la Vila Joiosa i la Regidoria de Cultura, presenta l'obra Amor envenenado pero poco, una comèdia dirigida per Manuel Sánchez Monllor i protagonitzada per nou actors. La funció tindrà lloc 10 de novembre a les 19.00 hores a l'Auditori Centre Social de la Vila Joiosa.

 

L'obra tracta sobre l’«humor enverinat» i és una comèdia en la qual l'humor, l'absurd i el poètic és només la vestidura. Els autors la descriuen com una funció en què «l'humor no és d'ahir, ni de hui... és humor enverinat, però poc». Una comèdia, que, com indica el seu llibret, està destinada a espectadors intel·ligents.

 

La companyia JUBICAM compta amb sis actrius i tres actors, els quals donen vida a uns absurds personatges que faran gaudir al públic durant una sessió de 100 minuts. Angelita Arenas, Mònica Birlanga, M. Ángeles Ceballos, Teresa Gomis, Vicen Romero, Encarnita Serrano- Alcázar, Rafa Carratalá, Juan A. Cifuentes i Francisco Palma són els actors i les actrius que componen l'elenc de l'obra.

 

L'entrada és lliure i limitada a la capacitat del local.

Notícia publicada el 08 de Novembre de 2017