Lucía Serralta del Club Nàutic La Vila, classificada per al Campionat Mundial de Caiac que se celebrarà a Hong Kong

  

L'esportista Lucía Serralta, membre del Club Nàutic La Vila, s'ha classificat per disputar el Campionat Mundial de Caiac, que se celebrarà la setmana que ve a Hong Kong. L'esportista del club viler competirà en categoria júnior, a la qual ha resultat vencedora en el rànquing d'aquest any.

 

L'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i el regidor d'Urbanisme, Jaume Ramis, van acudir ahir a una recepció organitzada pel Club Nàutic per transmetre-li les seues felicitacions i desitjar-li sort en el mundial. En la trobada van estar també el president del Club Nàutic, José Antonio Chapa, i els pares de Lucía Serralta, i s’hi va exposar el recorregut de 23 quilòmetres que haurà de realitzar en el mundial de Hong Kong.

 

Serralta ha aconseguit el seu pas al 3rd ICF Canoe Ocean Racing World Championship - Hong Kong 2017 després de resultar doble campiona d'Espanya en categoria juvenil en les modalitats de K1 Sprinter/Surfski (SS) i K2 SS.

 

L'esportista va aprofitar també per agrair la col·laboració rebuda als patrocinadors que faran possible el seu viatge a Hong Kong, començant per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, així com altres empreses com FuturImplants, Qualynet, l'Ajuntament de la Nucia, Think Kayac, Goldcar, Onosca, a més del Club Nàutic La Vila.

Totes les imatges

Notícia publicada el 10 de Novembre de 2017