Es convoca el I Premi de Pintura Ermita de Sant Antoni 'Memorial Jaime Morales'

  

La gestora de festes de l'Ermita de Sant Antoni ha impulsat la primera edició del Premi de Pintura Ermita de Sant Antoni 'Memorial Jaime Morales'. Aquest guardó compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Festes.

 

El concurs s'ha presentat aquest matí a l'Ermita, amb la presència de l'alcalde de la localitat, Andreu Verdú; la regidora de Festes, Marta Sellés, el regidor de Benestar Social, José Ramón Uclés; dos dels fills de l'homenatjat, Antonio i Jaime Morales, i membres de la corporació municipal.

 

Aquest guardó tindrà tres categories: una professional, una altra amateur i una última jove. Totes les obres, de tècnica pictòrica lliure, hauran de tractar sobre el barri de l'Ermita en qualsevol dels seus àmbits: paisatges, llocs emblemàtics, fira i costums.

 

Cada autor pot participar amb un màxim de dues obres, o tres en cas de ser un tríptic o sèrie d'imatges. El termini de lliurament dels quadres finalitzarà el 22 de desembre i la mida d’aquests no ha de ser inferior a 45 x 38, ni superior a 100 x 81. Totes les obres presentades s'exposaran en Vilamuseu.

Totes les imatges

Notícia publicada el 10 de Novembre de 2017