Antonio Mingot i Javier Sánchez guanyadors del concurs fotogràfic Moros i Cristians 2017

  

El jurat de l'edició d'enguany del concurs de fotografia Moros i Cristians 2017 va atorgar ahir el primer premi en fotografia d’«Actes festers» i el primer premi de fotografies del «Desembarc i batalles» a un mateix autor, Antonio Mingot. En la categoria de «Retrats», el jurat va fallar a favor de Javier Sánchez, que va rebre el primer premi.

 

D'una altra banda, el segon premi en les diferents categories ha estat per a Felipe Tomás en fotografia d’«Actes festers»; Ramón Carbajo en «Retrats»; i Tere Ortuño en el «Desembarc i batalles».

 

El jurat d'aquesta edició ha estat compost per Jaime Galiano, guanyador de més de cent premis nacionals i internacionals de fotografia; i els guanyadors d'altres edicions Pedro Marcet i Ginés Lloret, tots dos llicenciats en Belles Arts i professors de dibuix en l’IES Bernat Sarria i l’IES Pere Maria Orts.

 

En total, el concurs ha comptat amb 16 participants que han presentat un total de 339 fotografies, 122 d'actes festers, 119 de retrats i 98 de Desembarc.

 

Per a la regidora de Festes, Marta Sellés, «cada edició en nivell de les fotografies presentades és més gran i, per això, és més difícil l'elecció entre els participants». L'edil ha afirmat que «en les fotografies d'aquest any es pot observar l'essència de les nostres festes de Moros i Cristians i la nostra passió per aquestes», ha conclòs Sellés.

Totes les imatges

Notícia publicada el 11 de Novembre de 2017