Educació i Urbanisme inicien les visites als centres educatius per analitzar les necessitats amb vistes a adherir-se al programa Edificant

L'Ajuntament té com a objectiu, dins d'aquest programa, la construcció del Doctor Esquerdo i l'IES Marcos Zaragoza i la millora i reforma dels centres que ho necessiten

  

Les regidories d'Urbanisme i Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han iniciat una ronda de visites als centres educatius del municipi amb l'objectiu d'estudiar les necessitats estructurals que esperen ser esmenades dins el programa Edificant.

 

L'Ajuntament es reunirà el pròxim dia 21 a la conselleria per presentar les memòries dels projectes que s'adheriran, si s'aproven, a aquest pla de construcció, reforma i millora dels centres educatius per part dels ajuntaments i costejats pel Consell. Per això, durant aquesta setmana, s'està realitzant la valoració de cada centre.

 

El consistori s'adherirà, a més, a aquest pla per a la construcció del CEIP Doctor Esquerdo i l'IES Marcos Zaragoza. El CEIP Gasparot, per haver-se iniciat el procés de construcció i estar a punt de ser licitat, no s'inclou en aquesta programa.

 

«Edificant és una oportunitat per a la Vila i la resta d'ajuntaments d'agilitzar els tràmits per a la construcció i millora dels centres educatius. Des del consistori hem iniciat els tràmits necessaris per adherir-nos a aquest pla que passen per realitzar una memòria tècnica de les necessitats de cada centre que presentarem en la reunió amb la conselleria» ha recalcat la regidora d'Educació, M. Ángeles Gualde.

Notícia publicada el 13 de Novembre de 2017