La Vila Joiosa, primer municipi d'Espanya a gestionar la instal·lació d'un banc intel·ligent 'Smart Bench'

  

La localitat de la Vila Joiosa és el primer municipi d'Espanya que gestiona la instal·lació d'un Smart Bench, banc intel·ligent Aquest banc oferirà càrrega per USB i per inducció directament des d'una placa fotovoltaica, que forma part del mateix banc. A més, tindrà Wi-Fi gratuïta per als seus usuaris. El regidor de Serveis Tècnic, Pascal Amigo, es troba en aquests moments a la fira Smart City de Barcelona on ha iniciat les gestions per a la instal·lació d'aquest banc.

 

L'Ajuntament podrà registrar la quantitat de connexions dels usuaris d'aquest banc, així com els temps d'utilització i altres dades d'interès gràcies a un programari gratuït. El Smart Bench s'instal·larà el pròxim any al centre de la ciutat, segurament al parc de la Barbera.

 

«La Vila segueix complint amb la reducció d'emissions de CO2, compromís adquirit des que va entrar el govern actual. Aquest banc és un pas més en el servei al ciutadà i oferirà connexió i recàrrega gratuïta, una cosa molt demandada, i a més d'una forma ecològica» ha comentat Pascal Amigo, regidor de Serveis Tècnics.

Notícia publicada el 15 de Novembre de 2017