La Vila Joiosa s'adhereix al Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere

L'Ajuntament ha organitzat diferents actes per commemorar el 25-N

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha aprovat aquest matí en el Ple ordinari, amb el suport de tots els grups polítics, l’adhesió al Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere. El municipi ha organitzat diferents actes per commemorar el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra la Dona, que se celebra el 25 de novembre.

 

La Regidoria d'Igualtat ha iniciat ja els actes per commemorar el 25-N amb tallers de prevenció del sexisme i la violència contra les dones en els instituts i tallers d'educació en igualtat i prevenció del sexisme a les escoles.

 

El dia 23 de novembre a les 18.00 hores a la Llar del pensionista tindrà lloc un cinefòrum de curts contra la violència de gènere organitzats per Igualtat i la Regidoria de Cultura. L'entrada serà lliure.

 

L'acte institucional de rebuig de la ciutadania a qualsevol tipus de violència exercida sobre les dones i xiquetes tindrà lloc el 24 de novembre a les 12.00 hores al parc de la Barbera. S'hi farà una lectura d'un manifest per part de l'Equip de Govern i l'alumnat dels diferents instituts de la localitat realitzaran actuacions.

 

El Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra la Dona, 25 de novembre, se celebrarà la Marxa Comarcal contra la Violència de Gènere a Benidorm organitzat pel Consell Comarcal d'Igualtat i que impulsa l'Associació Dones amb Veu.

Totes les imatges

Notícia publicada el 16 de Novembre de 2017