La Fundació Aragonès renova la cessió de transport adaptat per als alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial Secanet

  

La Fundació beneficoassistencial Doña Concepción i Don Pedro Aragonés ha renovat, un any més, el conveni de col·laboració amb el Col·legi Públic d'Educació Especial Secanet. L'entitat, conscient de les necessitats del centre, cedirà l'ús temporal del seu transport adaptat per al desplaçament de xiquets amb discapacitat motora severa.

 

L'acte de la signatura del conveni s'ha realitzat aquest matí al domicili social de la Fundació i ha comptat amb la presència de la directora del col·legi, Eva García León, i pel president de la Fundació i alcalde de la localitat, Andreu Verdú Reos .

 

Gràcies a aquest conveni, els xiquets escolaritzats en el Secanet poden dur a terme els exercicis terapèutics aquàtics en un altre centre que, al seu torn, cedeix les seues instal·lacions per a aquesta activitat.

 

«Un any més, la Fundació Aragonès col·labora amb el Secanet per facilitar l'accés dels alumnes a un transport adaptat que els desplace a realitzar la teràpia aquàtica. Sense aquesta col·laboració seria difícil que pogueren realitzar aquesta activitat tan beneficiosa per a ells» ha comentat Andreu Verdú, president de l'entitat i alcalde de la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 24 de Novembre de 2017