La Vila Joiosa acull la representació de l'obra infantil 'Tronket' dins el cicle 'Juno a la Tardor'

  

La Regidoria de Cultura ha organitat el pròxim divendres 1 de desembre el teatre infantil Tronket (Mira Rosana Proyectos). Aquesta representació, que tindrà lloc a les 18.00 hores a la Sala infantil de la Biblioteca Pública Municipal, s'emmarca dins de cicle de propostes culturals creades per dones de l'Institut Valencià de Cultura «Juno a la tardor». L'objectiu d'aquesta obra és potenciar la igualtat efectiva entre homes i dones i l’accés a aquesta serà per invitació.

 

Les actrius Rosana Mira i Patri Aranda, sota la direcció de Mira, representaran aquesta obra dirigida a xiquets  i xiquetes d'1 a 2 anys. Tronket és una animació que va més enllà de les paraules, en la qual la història es construeix a partir de les emocions més bàsiques.

 

El cicle «Juno a la tardor» recull, des del 17 de novembre fins al 5 de desembre, un total de 18 propostes escèniques, audiovisuals i repartides pels municipis de la província d'Alacant.

 

L'Institut Valencià de Cultura, el Teatre Arniches, el Teatre Principal d'Alacant, la Universitat d'Alacant, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, l’Alfàs del Pi, Altea, Banyeres de Mariola, el Campello, Dénia, Guardamar del Segura, Mutxamel, Sant Joan d'Alacant, la Vila Joiosa i Villena són les seus d'aquest singular projecte.

Totes les imatges

Notícia publicada el 27 de Novembre de 2017