Foment Econòmic inicia una campanya per impulsar les compres nadalenques en els comerços locals

  

La Regidoria de Foment Econòmic de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha iniciat una campanya de foment del comerç local. L'àrea vol conscienciar els seus veïns de la importància i els beneficis de comprar al comerç de la ciutat, que coincideix amb la campanya de Nadal.

 

Els carrers i comerços de la Vila Joiosa s'estan omplint de cartells que diuen «Compra als comerços de la teua localitat». Aquest cartell ha estat impulsat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. S'hi expliquen els principals beneficis del comerç local: són compres de qualitat (amb un tracte de proximitat i atenció personalitzada) contribueixes a dinamitzar l'economia local, es genera ocupació i els carrers s'omplen de vida. A més, la Regidoria realitzara una campanya per ràdio que reforce aquest missatge.

 

«Des de la Regidoria ens hem proposat que aquest any augmenten les compres nadalenques en els nostres comerços locals, per això hem realitzat aquesta campanya de conscienciació. Quan comprem a les nostres botigues, guanyem tots, perquè fomentem l'ocupació, millorem l'economia local i donem vida als nostres carrers. En època de molt consum, com és el Nadal, no oblidem que els nostres veïns ens poden oferir un tracte proper i directe i els seus millors productes. Espere que tots els vilers s'unisquen a aquesta campanya» ha comentat Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic.

Notícia publicada el 28 de Novembre de 2017