Joventut i Educació organitzen tallers nadalencs

  

Les regidories de Joventut i Educació de l'Ajuntament de la Vila Joiosa han programat diferents tallers per ensenyar a xiquets i joves a realitzar adorns i pessebres amb vista a les festes nadalenques.

 

El taller de Joventut tindrà lloc l’11 de desembre, de 17.00 a 20.00 hores, i serà per a la confecció de diferents ornaments nadalencs. Estarà impartit per Vicenta Llinares i tindrà un cost de 15 euros, en els quals està inclòs el material. Les inscripcions es realitzaran a la Casa de la Joventut, per correu electrònic (juventud@villajoyosa.com) o telefonant al 966.810.338.

 

Per als més menuts s'han programat dues jornades en què elaboraran els seus propis pessebres. La primera serà el 9 de desembre a la Cala (avinguda Rosa dels Vents) i el Poble Nou (Nou d'Octubre) en horari de 10.30 a 13.30 hores; i el 16 de desembre, amb el mateix horari, a la plaça de l'Ermita i la Barbera. Aquests tallers estan oberts a tots els xiquets de la Vila i no requereixen d’inscripció prèvia.

 

«Des de Joventut i Educació volem continuar amb les activitats que s'adaptan en una determinada època de l'any i que, en el cas de les infantils, dinamitzen els barris de la ciutat. Esperem que els nostres xiquets i joves s'animen i participen per tenir adorns fets per ells aquestes festes» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Joventut i Educació.

Totes les imatges

Notícia publicada el 28 de Novembre de 2017