La Vila Joiosa celebrarà la Constitució amb un acte institucional, música i un teatre infantil

  

La Vila Joiosa ultima, un any més, els preparatius per a la celebració del Dia de la Constitució Espanyola. L'acte, que se celebrarà el 6 de desembre a les 11.00 hores a la Llar del Pensionista, homenatjarà la Comissió de Festes de Sant Agustí.

 

La celebració del dia de la carta magna començarà amb un concert de l'Orquestra de la Marina Baixa. Després d’aquest, es realitzarà un petit acte institucional en què el primer tinent d'alcalde, Joan Lloret, prendrà la paraula. Una vegada finalitzat el discurs, es realitzarà un homenatge a la Comissió de Festes de Sant Agustí per la seua trajectòria. L'any passat va ser el primer que, en aquest acte, es rendia homenatge a una institució de la ciutat, la Colla Els Valerios. Des de la Regidoria de Cultura, organitzadora de l'esdeveniment, es premia cada any na empresa, institució o persona rellevant de la localitat i que destaque per la seva tasca.

 

Després de l'homenatge començarà la celebració d'àmbit familiar amb un teatre de titelles i contes interactius. En aquesta representació, 'Aniversari feliç', es plasmarà la creació de la Constitució Espanyola vista des del punt de vista d'un nen per a un nen, on també queden reflectits els drets dels infants.

 

«El Dia de la Constitució Espanyola és una data molt rellevant i que cada any hem de celebrar. Una vegada més volem implicar tota la ciutadania i convidar tots els col·lectius a assistir a aquest acte. A més, aquest any hem volgut fer un èmfasi especial en el futur, en els nostres xiquets, els quals, amb el teatre, podran entendre millor què és la Constitució i la seua importància» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Cultura.

Notícia publicada el 29 de Novembre de 2017