La Regidoria d'Igualtat contracta tres dones com a acompanyants de persones grans i dependents

La contractació ha estat possible gràcies a una subvenció del SERVEF que ascendeix a 45.000 euros

  

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha contractat tres dones per acompanyar persones grans i en situació de dependència. El contracte serà de set mesos i està subvencionat pel SERVEF amb un import de 45.000 euros.

 

El perfil que es sol·licitava era el de demandants d'ocupació des de feia almenys un any i majors de 45 anys, «un perfil que copen les dones per ser les principals afectades per l'atur en la nostra localitat» ha subratllat l'edil d'Igualtat, Pilar Baigorri.

 

Baigorri ha assegurat que aquesta subvenció, que ja es va sol·licitar en 2016 i amb la qual es va contractar a dues treballadores, «ofereix una nova possibilitat d'ocupabilitat a aquestes dones en una situació d'especial vulnerabilitat laboral i social, i permet la realització d'un servei a la comunitat molt important en el nostre municipi. Aquesta mesura s'ha rebut molt positivament per part dels futurs usuaris».

 

La tasca d'aquestes empleades serà acompanyar a persones que ho necessiten en el seu domicili o, fins i tot, quan hagen d'anar al metge, fer la compra d'aliments o de receptes, oferir un respir als seus familiars i oferir suport a la mobilització d'aquestes persones grans o dependents.

Notícia publicada el 30 de Novembre de 2017