La Vila tindrà un mercat nadalenc amb artesania, actuacions, tallers infantils i visita del Carter Reial

  

La Vila Joiosa, a través de la Regidoria de Foment Econòmic, i amb la col·laboració de l'Associació de la Vila Vella, ha organitzat un mercat tradicional de Nadal i Reis al costat de La Paca Market Vintage, qui porta a terme «La Vila - Antic Mercat» tots els mesos.

 

El mercat de Nadal començarà el pròxim diumenge 17 de desembre i estarà obert fins el dia de Nadal al nucli antic. L’horari serà de 10.00 a 20.00 hores, excepte el 24 de desembre que finalitzarà a les 19.00 hores. Per Reis, el mercat estarà obert del 2 al 5 de gener 10.00 a 20.00 hores, el dia 5 fins a les 15.00 hores per la Cavalcada de Reis.

 

El mercat oferirà parades d'artesania, música en directe, tallers infantils, activitats per aprendre i conscienciar sobre el reciclatge, la degustació de productes típics i antiguitats. El dia 22 de desembre, a les 18.30 hores, s'iniciarà una cercavila nadalenca a càrrec de la colla Els Valerios que finalitzarà al Mercat on s'oferirà una xocolatada infantil. A més, el Carter Reial farà una visita perquè tots els xiquets puguen deixar les seues cartes.

 

«Un any més el nucli antic acollirà un mercat nadalenc en el qual gaudir de productes típics d'aquestes festes, artesania i altres opcions per regalar. A més, hi haurà música i actuacions que amenitzaran i la tradicional visita del Carter Reial. Esperem que, un any més, siga un èxit i servisca per revitalitzar el nucli antic i per crear consciència ecològica amb els tallers que s'han organitzat» ha comentat Marta Sellés, regidora de Foment Econòmic.

Notícia publicada el 11 de Desembre de 2017