La Vila Joiosa presenta l'aplicació que permet pagar l'estacionament regulat amb el mòbil

  

La ciutat de la Vila Joiosa ja disposa de pagament en temps real des del mòbil per la zona blava gràcies a l'aplicació Moviltik. Aquesta aplicació l'ha presentada aquest matí el regidor de Trànsit, Jaume Ramis, l'alcalde de la Vila Joiosa, Andreu Verdú, i Santiago Pérez, director general de Pavapark. Durant la jornada, un estand informatiu mostrarà als ciutadans el maneig i els avantatges d'aquesta eina.

 

L'aplicació, implantada per l'empresa Pavapark, permet oblidar-se dels tiquets en paper i pagar pel temps exacte d'estacionament, ja que el sistema permet l'usuari "desaparcar" en el moment en què finalitza l'estacionament. D'aquesta manera, es paga tan sols pel temps real durant el qual s'ha estat aparcat.

 

L'usuari ja no necessita portar diners solts, buscar parquímetres, pagar per avançat una franja horària i haver de deixar el tiquet al davantal del vehicle. A partir d'ara, els controladors de l'ORA de la Vila Joiosa, podran verificar a partir de la matrícula, de manera automàtica, tots els pagaments realitzats a través de Moviltik.

 

Les persones que estacionen en zona blava no hauran d'estar pendents de quan expira el tiquet, ja que Moviltik envia notificacions a l'usuari quan el tiquet està a punt de caducar, de manera que es pot renovar des de qualsevol lloc i evitar també possibles sancions. A més, les sancions es poden anul·lar de forma ràpida i fàcil des de l'aplicació.

 

«L'Ajuntament continua amb la seua política de modernització i, després de la implantació de l'expedient electrònic, s'ha posat en marxa aquesta nova aplicació que facilita el pagament i l'ús de la zona blava als nostres veïns i visitants. Gràcies a aquesta eina, a més, només es paga pel temps consumit i s’eviten pagaments innecessaris» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la Vila Joiosa.

 

L'aplicació Moviltik està disponible en Play Store d'Android i App Store d'iOS. Es descarrega de manera gratuïta en el terminal mòbil i, amb un registre ràpid i un maneig intuïtiu, l'aplicació està disponible per poder obtenir el tiquet virtual o electrònic d'estacionament regulat des d'on es trobe l'usuari sense necessitat d'anar al parquímetre. Aquesta eina es pot utilitzar en altres localitats, com ara Alacant o Calp.

Totes les imatges

Notícia publicada el 13 de Desembre de 2017