La Vila Joiosa formalitza la inscripció a Edificant per a la construcció del CEIP Dr. Esquerdo i l'ampliació de l'IES Marcos Zaragoza

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha formalitzat aquest matí la inscripció d’aquests al programa de construcció, reforma i millora dels centres educatius per part dels ajuntaments i costejats pel Consell, Edificant. El consistori ha presentat la instància per a la construcció CEIP Doctor Esquerdo i l'ampliació IES Marcos Zaragoza. Quan s'acaben les memòries valorades, també es presentaran les reformes en la resta de centres educatius de la localitat.

 

La Conselleria acaba d'obrir el termini per adherir-se a aquest programa, que permetrà accelerar els temps en les reformes i construcció de centres educatius a gestionar-se directament pels ajuntaments. Durant els pròxims dies es reuniran els consells escolars i el Consell Escolar Municipal per mostrar la seua conformitat a ingressar en Edificant; després d'això serà el Ple qui haja d’escoltar els consells i aprovar-lo.

 

«Després de les visites inicials dels tècnics als centres educatius, seguim treballant al costat d’aquests per detectar les seues necessitats en infraestructures, com ja vam presentar quan ens vam reunir amb la Conselleria, i s'elaboren les memòries valorades de cada projecte d'obres i millores. Mentrestant, s'ha iniciat el procés per al més urgent: eliminar els barracons. Una aposta ferma del nostre Equip de Govern i que cada dia veiem més prop, ja que no podem consentir una ciutat plena de barracons durant anys i anys; gràcies a la voluntat de l'Ajuntament i a aquest pla, en un futur pròxim no hi haurà més barracons a la Vila» ha comentat Andreu Verdú, alcalde de la localitat.

 

«L'únic centre que no s'inclou en aquest pla és el CEIP Gasparot, ja que la seua construcció ja ha iniciat els tràmits i la seva licitació es realitzarà en breu» ha conclòs Andreu Verdú.

Totes les imatges

Notícia publicada el 14 de Desembre de 2017