Convocada la tercera edició de la cursa nocturna 'Sant Silvestre La Vila Joiosa' per acomiadar el 2017

L'esdeveniment, de caràcter solidari, tindrà lloc el dissabte 30 de desembre, a partir de les 19.30 h i oferirà opcions de participació diferents per a tots els públics

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa torna a convocar, per tercer any consecutiu, la cursa nocturna Sant Silvestre La Vila Joiosa, un esdeveniment festiu i familiar que omplirà de públic, disfresses i ambient nadalenc els principals carrers del centre urbà. La sortida i la meta estaran ubicades al parc de la Barbera i la cursa recorrerà bona part del centre urbà.

 

Es tracta d'una cursa tradicional que se celebra, des de fa anys, en ciutats de tot el món. L'Ajuntament de la Vila va decidir unir-s’hi fa 3 anys i, des de llavors, s'ha convertit en una cita ineludible per a tot tipus de públic: infantil, familiar, esportiu, etc. L'esdeveniment compta amb el l'assistència tècnica del Grupo Brotons i ofereix 3 tipus diferents de participació: una cursa familiar amb un recorregut de 2 quilòmetres, una altra competitiva de 4 quilòmetres i diferents opcions de carreres infantils, enfocades als més menuts.

 

Amb l'objectiu de convertir la cita en tota una festa, es convida els participants a acudir a l'esdeveniment amb abillament nadalenc, per participar en un concurs de disfresses adreçat a adults i xiquets. A més, s'instal·laran castells inflables gratuïts per als més menuts i l'esdeveniment estarà amenitzat amb nadales. Però, això no és tot. En aquesta ocasió també estan convidades a participar les mascotes que també gaudiran d’un concurs de disfresses nadalencs.

 

D'una altra banda, la cursa nocturna Sant Silvestre la Vila Joiosa també té un objectiu solidari. Per aquest motiu, es realitzarà una recollida d'aliments, productes d'higiene personal i joguines que s'entregaran a Cáritas.

 

Les inscripcions poden realitzar-se a través del web www.grupobrotons.es. Per a la retirada de dorsals, els participants hauran de presentar el resguard de la inscripció, juntament amb el DNI. Els menors de 16 anys hauran de presentar, a més, una autorització per participar-hi. I cal recordar que les mascotes que vulguen participar a la cursa també hauran de ser inscrites.

 

La prova comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents, gràcies a la cobertura dels serveis mèdics, ambulàncies, Policia Local i Protecció Civil. A més, els corredors inscrits disposen d'una assegurança.

 

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, ha explicat que «l'esdeveniment té un caràcter esportiu, però també festiu. El nostre objectiu és que la cursa nocturna Sant Silvestre La Vila Joiosa es convertisca en una cita tradicional per a la ciutadania, per a les famílies del municipi i per a tots aquells que vulguen gaudir de la nostra localitat. I, sobretot, cal no oblidar que darrere de tot això hi ha un objectiu solidari, que la fa encara més important en aquestes dates nadalenques».

Notícia publicada el 18 de Desembre de 2017