S'uneixen a la plantilla de l'Ajuntament els huit treballadors de manteniment i jardineria contractats a través de la subvenció SERVEF

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa compta des de la passada setmana amb huit treballadors de manteniment i jardineria nous a la seua plantilla. Aquests treballadors, que faran la seua tasca durant sis mesos, han estat contractats gràcies a una subvenció, dotada amb 102.422,76 €, del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) per al foment de l'ocupació gestionada per la Regidoria de Benestar Social.

 

Els huit nous empleats han començat el seu treball com a suport a la Regidoria de Parcs i Jardins en les tasques de condicionament de la ciutat per a les festes nadalenques. Una vegada passats aquests dies, sis d'ells treballaran en les regidories de Benestar Social i Esports realitzant tasques de manteniment d'instal·lacions i zones verdes, i dos d'ells aniran a Vilamuseu.

 

«Amb aquesta nova subvenció, a més de fomentar l'ocupació en la nostra localitat, continuem reforçant la important tasca que s'està duent a terme per millorar i condicionar les instal·lacions municipals, i concretament les esportives. Volem que els nostres ciutadans facen esport de la forma més òptima possible, i per això es faran treballs de reforma i condicionament» ha comentat José Ramón Uclés, regidor de Benestar Social i Esports.

Notícia publicada el 22 de Desembre de 2017