L'Ajuntament de la Vila i AVEA premien el comerç local per les seues ornamentacions nadalenques dins i fora dels establiments

Per primera vegada s'ha inclòs la votació popular a través de l'aplicació d’AVEA per decidir, de forma conjunta amb el jurat, els establiments guanyadors del concurs convocat pel consistori

  

L'Ajuntament de la Vila ha lliurat aquest mateix matí els premis de la XVI edició del Concurs d'Ornamentació Interior i Exterior d'Establiments, que cada any convoca el consistori per fomentar l'activitat comercial en l'època nadalenca. En aquesta ocasió, s'ha donat l'oportunitat als ciutadans de participar en el procés i votar a través de l'aplicació de l'Associació Vilera d'Empresaris (AVEA). En el veredicte final, la votació popular i la decisió del jurat del certamen han comptat al 50 %.

 

Els premis consisteixen en una dotació econòmica de 150 €, 100 € i 50 € respectivament, que els establiments guanyadors poden invertir en publicitat per promocionar el seu comerç en premsa, ràdio i televisió. Els guanyadors del certamen en aquesta edició són:

 

Primer Premi: ÒPTICA AITANA, 150 € en publicitat

 

Segon Premi: EL COLE DE PATE, 100 € en publicitat

 

Tercer Premi: TOMÁS ROCHA, 50 € en publicitat

 

D'una altra banda, han hagut 5 establiments que han rebut una menció especial del jurat en forma de diploma, com a reconeixement a la seua ornamentació destacada. Aquestes mencions han estat per:

 

GUARDIOLA D'HOMENS

 

SEBOLETO

 

DECORACIONES MARIN

 

LA PARAETA FET A MÀ

 

LA TENDETA DELS SABORS

 

Per la seua banda, AVEA també ha concedit els seus propis premis entre els seus establiments associats. Curiosament, aquest any els guardonats han coincidit amb els del concurs convocat per l'Ajuntament de la Vila. En el cas d’AVEA, els premis consisteixen un xec regal de 100 €, 75 € i 50 € respectivament, a consumir en qualsevol dels establiments que pertanyen a l'Associació.

 

Primer Premi: ÒPTICA AITANA, 100 €

 

Segon Premi: EL COLE DE PATE, 75 €

 

Tercer Premi: TOMÁS ROCHA, 50 €

 

 

Tant l'Ajuntament com AVEA han fet entrega aquest mateix matí dels seus premis i diplomes.

 

La regidora de Foment Econòmic, Marta Sellés, s'ha mostrat molt satisfeta per la qualitat de les ornamentacions nadalenques dels establiments participants en el concurs i ha explicat que «aquest tipus d'iniciatives són fonamentals per fomentar el consum local en Nadal». L'edil ha animat als comerciants a participar en aquest tipus d'iniciatives en pròximes edicions «ja que són importants per aconseguir millorar les vendes».

Totes les imatges

Notícia publicada el 22 de Desembre de 2017