Tot preparat per a l'inici de les obres de pavimentació del pàrquing del Poliesportiu Maisa Lloret

L'Ajuntament de la Vila acaba de signar l'acta de comprovació de replanteig i l'autorització per a l'inici de les obres

  

El projecte consisteix en la millora del drenatge i la pavimentació de la zona d'aparcament del Poliesportiu Maisa Lloret de la Vila Joiosa. Disposa d'un pressupost de 59.500 € (IVA inclòs). L'empresa adjudicatària és Excavaciones y Obras Jiménez SL i disposa d'un termini d'execució de 2 mesos.

 

El projecte ha rebut ajudes, gràcies al fet que s'ha inclòs en el primer període de la Convocatòria d'Inversions en Obres i Reparacions de Cooperació Municipal Financerament Sostenibles. Es tracta d'un programa d'inversió de la Diputació Provincial d'Alacant, destinat a la reparació d'infraestructures afectades pels últims temporals, dins l'anualitat de 2017.

 

L'Ajuntament de la Vila va acudir la setmana passada a l'acte de comprovació de replanteig i inici de l'obra, on el projecte va rebre la conformitat del consistori.

 

El regidor d'Esports de la Vila, José Ramón Uclés, s'ha mostrat «molt satisfet d'haver aconseguit aquestes ajudes per finançar un projecte que és important per a aquest municipi i que forma part de les millores i condicionament de les instal·lacions esportives de la localitat». Uclés ha afegit que, segons el previst, «a finals del mes de febrer l'aparcament del Poliesportiu Maisa Lloret ja estarà en perfectes condicions d'ús».

Notícia publicada el 27 de Desembre de 2017