Cultura organitza un teatre infantil sobre la llibertat i el respecte als éssers vius

  

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Vila Joiosa ha organitzat pel pròxim diumenge 7 de gener una obra de teatre infantil que transmet als xiquets els valors de llibertat i respecte als éssers vius. Vola ploma es representarà a l'auditori de la Llar del Pensionista a les 12.00 hores.

 

L'obra, destinada a nens a partir de 3 anys, narra la història d'un ocell que un dia somia i vola de la seua gàbia. Vola ploma és un conte sobre la llibertat i el respecte a la veritable naturalesa dels éssers vius. L'ocell protagonista viu el seu somni i se li dóna la possibilitat als espectadors d’acompanyar-lo en el seu vol.

 

La companyia de teatre Periferia Teatro és l'encarregada d'aquest espectacle que va obtenir l'any 2015 el premi Titirijau al Festival Internacional de Titelles de Tolosa. Periferia Teatro ha recorregut gairebé tota Espanya amb els seus espectacles infantils i ha obtingut premis en certàmens nacionals i internacionals.

 

Les entrades tindran un cost de dos euros i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Auditori de la Vila Joiosa fins a les 11.55 hores del dia de l'actuació.

Notícia publicada el 05 de Gener de 2018