La Regidoria d'Aigües de la Vila inicia aquest mes diverses actuacions al barri del Carme per una quantitat de 15.000 €

Es tracta d'actuacions en la Xarxa de proveïment, sanejament i pluvials als carrers Flota pesquera i Marqués de Valterra

  

Les actuacions s'iniciaran en un termini de 10 o 15 dies en entorn de l'Església del Carme, amb l'objectiu de donar resposta, d'una vegada per totes, a les reivindicacions i sol·licituds dels veïns de la zona.

 

La primera actuació se centrarà al carrer Flota pesquera i consistirà en renovar un tram de la Xarxa d'abastament d'aigua de la via, afectat per constants trencaments i pèrdues. En concret, es canviaran 60 metres lineals de l'antiga conducció per un canonada de polietilé, molt més resistent i adequada. Aquesta intervenció disposa d'un pressupost de 6.200 € (IVA inclòs).

 

D'una altra banda, es realitzaran treballs de renovació de la Xarxa de sanejament en els carrers Flota pesquera i Marqués de Valterra, on des de fa temps es detecten filtracions i problemes diversos. Aquesta actuació, dotada amb un pressupost de 7.033 €, inclou també la millora d'una tram de la Xarxa de pluvials en una zona concreta, on es produïen problemes per acumulació d'aigua.

 

Segons ha explicat el regidor d'Aigües, Pedro Alemany, «la intenció d'aquestes actuacions és que l'Ajuntament de la Vila done resposta a la petició dels veïns de la zona, que estaven fins ara afectats per problemes d'humitats i estancaments d'aigua . Quan plou, es formen grans basses i és una zona molt transitada, sobretot per la gent que acudeix a l'església de la Mare de Déu del Carme. Amb aquesta actuació, el problema quedarà resolt en breu i de la millor manera possible».

 

Les obres començaran en uns 10 o 15 dies i estaran finalitzades el pròxim mes de febrer. El consistori té previst asfaltar posteriorment tota la zona i deixar, així, el barri en les millors condicions òptimes.

Totes les imatges

Notícia publicada el 08 de Gener de 2018