La selecció russa de rugbi celebra el Campus d'hivern a la Vila

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, ha visitat hui l'equip per interessar-se per la seua estada al municipi i agrair que hagen tornat a escollir la Vila per als seus entrenaments

  

La selecció nacional de Rússia de rugbi seven, en la categoria masculina, ha triat la Vila Joiosa per a realitzar el seu Campus d'hivern, un entrenament intensiu amb vista a les pròximes cites esportives. Concretament, l'equip nacional rus té compromisos importants a finals de gener a Sydney (Austràlia) i al febrer a Hamilton (Nova Zelanda).

 

La delegació russa va arribar divendres passat a la Vila i s'ha allotjat a l'Hotel Al·lon. Durant tots aquests dies han entrenat en diverses instal·lacions municipals, amb horari de matí i vesprada. La localitat s'erigeix com una destinació preferent per a aquest tipus de cites esportives, sobretot pel clima càlid de la zona i la seva gran afició a esports com el rugbi.

 

En total, la delegació russa l'integra 16 jugadors i 9 membres de l’equip i estaran a la Vila fins diumenge.

 

El regidor d'Esports, José Ramón Uclés, ha manifestat que «des de l'Ajuntament donem suport a aquest tipus d'iniciatives perquè posen a la Vila al mapa esportiu internacional. Tenim un clima i unes instal·lacions que ens converteixen en una destinació atractiva per a moltes seleccions esportives de tot el món i anem a promocionar la localitat perquè cada vegada vinguen més equips i seleccions a entrenar o a jugar aquí en diferents èpoques de l'any».

Notícia publicada el 12 de Gener de 2018