Costes autoritza les obres de prolongació del passeig marítim de la Cala de la Vila Joiosa

El consistori que ha iniciat els tràmits oportuns per a poder licitar l'obra que espera acabar per a l'estiu

  

La Regidoria d'Urbanisme iniciarà en els pròxims mesos les obres de prolongació del passeig marítim del barri de la Cala; un projecte que es va iniciar l'any passat i que acaba de rebre l'autorització per part de la Conselleria. Aquesta actuació dotarà de major accessibilitat la zona.

 

L'Ajuntament va rebre la passada setmana aquesta comunicació de Costes que l'autoritza a realitzar les obres mitjançant les quals es construirà un nou passeig marítim, es reordenarà l'aparcament i es crearà un nou accés. El projecte preveu que el passeig tinga una amplada mitjana de cinc metres destinat a ús exclusiu de vianants, des de la zona ja existent fins aproximadament la zona del restaurant Modesto. En aquest tram s'instal·laran bancs i llums.

 

Urbanisme ha començat ja els tràmits per poder realitzar l'obra tant prompte com es puga. En primer lloc, es revisarà el projecte i es duran els informes oportuns perquè siga aprovat de manera definitiva per la Junta de Govern, després d'això s'iniciarà la contractació. El pressupost aproximat és de 180.000 euros i es calcula que es podrà iniciar l'obra en un parell de mesos, el termini d'execució serà de dos o tres mesos.

 

«Esperem que aquest estiu la Cala gaudisca del seu nou passeig, una actuació molt demandada i que s'ha demorat per causes alienes a aquest Ajuntament. Des d’Urbanisme hem començat el procediment necessari perquè en uns mesos es millore l'accessibilitat i la zona de vianants a la Cala» ha comentat Jaume Ramis, regidor d'Urbanisme.

Notícia publicada el 16 de Gener de 2018