La Vila torna a promocionar-se com final d'etapa en una nova edició de la 'Costa Blanca Bike Race'

Aquesta carrera internacional de ciclisme de muntanya tindrà lloc del 25 al 28 de gener i recorrerà diversos municipis de la Marina Baixa

  

La Costa Blanca Bike Race (CBBR) és la primera competició de bicicleta tot terreny de l'any, dins el calendari UCI (Unió Ciclista Internacional) i desperta un gran interès mediàtic i esportiu. Durant 4 dies la cursa discorre per Finestrat, l'Albir, Altea, Benidorm, la Vila i Polop, gràcies a la planificació de diverses etapes d'entre 40 i 60 quilòmetres per a cadascuna de les categories que competeixen.

 

En aquest cas, la Vila Joiosa serà final de la tercera etapa el pròxim 27 de gener. Aquest dia la cursa partirà de Benidorm cap a les 10 del matí i arribarà a la platja Centre de la Vila cap al migdia.

 

La CBBR celebra aquest any la seva quarta edició i els organitzadors preveuen superar els 800 participants procedents de diversos països. A més, l'esdeveniment compta amb dues primeres figures del ciclisme de muntanya, que li atorguen una gran rellevància, tant en l'àmbit esportiu com en el mediàtic. D'una banda, Sergio Mantencón, de l'equip TREK, ha dissenyat personalment els recorreguts. De l'altra, Ibón Zugasti, de l'equip Orbea, s'encarregarà d'explicar i comentar l'esdeveniment a través de les xarxes socials.

 

Un dels objectius del CBBR és impulsar la promoció turística de les zones per les quals transcorre. De fet, l'organització realitza reportatges promocionals dels municipis implicats i els divulga a través de les xarxes socials, amb emissions en directe a Teledeporte de TVE i també a través del web de TVE.

 

El regidor d'Esports de la Vila Joiosa, José Ramón Uclés, ha explicat que «aquest tipus d'esdeveniments ens ajuden a posar el nostre municipi en el punt de mira. Mitjans de comunicació, aficionats i esportistes de molts països segueixen amb atenció la Costa Blanca Bike Race i nosaltres ho vam aprofitar per promocionar la Vila i mostrar tot el que pot oferir-los. Per això, tant la Regidoria d'Esports com la de Turisme ens centrem a col·laborar en iniciatives d'aquest tipus»

Notícia publicada el 16 de Gener de 2018