La Vila Joiosa afegeix un nou esdeveniment gastronòmic al seu calendari

Comerç i Turisme impulsen les Jornades del 'Perolet' per fomentar la cuina tradicional i promocionar els seus bars i restaurants

  

La Vila continua apostant per la gastronomia com un dels seus principals actius turístics i motors econòmics, per això aquest any s'ha afegit un nou esdeveniment al seu calendari gastronòmic amb les Jornades del 'Perolet', que tindran lloc del 5 a l’11 de febrer.

 

Les regidories de Comerç i Turisme treballen de manera conjunta per promocionar la gastronomia més tradicional vilera, els plats de calent realitzats a 'perolets'. Un esdeveniment que compta amb la participació de nou restaurants de la localitat que oferiran menús a 20 euros, formats per dos entrants, un plat calent i unes postres.

 

«La gastronomia és un dels nostres principals valors i per això hem fet una aposta important per potenciar els nostres principals esdeveniments gastronòmics, com són la Mostra de Cuina Marinera o la Setmana de l'arròs, i anar creant noves cites que no només promocionen els nostres plats, sinó que també donen visibilitat als nostres restaurants i bars, potencien l'economia local i el flux de visitants a la nostra localitat. Amb aquesta iniciativa vam començar l'any gastronòmic que continuarà a l'abril amb la Setmana de l'Arròs» ha comentat la regidora de Comerç i Turisme, Marta Sellés.

 

Els restaurants col·laboradors són: Tres 14 per Pinet, El Nàutic, La Voreta, La Marina, Hogar del Pescador, Ca Marta, Los Serrano, Club Nàutic i Casa Elordi.

Totes les imatges

Notícia publicada el 17 de Gener de 2018