El secretari general de l'IVAJ es reuneix a la Vila amb ajuntaments i organitzacions juvenils de la província

Jesús Martí ha presentat als regidors i tècnics de Joventut de la Marina Baixa la nova Llei de joventut de la Generalitat

  

La Casa de la Joventut de la Vila Joiosa ha acollit aquesta vesprada una reunió del secretari general d'IVAJ, Jesús Martí, amb els regidors i tècnics de l'àrea de diferents ajuntaments de la província: l’Alfàs del Pi, Finestrat, el Campello, Benidorm, la Nucia i la Vila, i amb tècnics de la Xarxa Jove de l'Alacantí i l'IVAJ d'Alacant.

 

El regidor d'Urbanisme de la Vila, Jaime Ramis, ha estat l'encarregat de rebre els companys d'altres consistoris i Martí, ja que l'alcalde de la Vila Joiosa i la regidora de Joventut es troben a Madrid per motiu de la celebració de Fitur.

 

Durant la reunió s'ha desgranat la nova Llei de joventut, una normativa destinada als joves d'entre 12 i 30 anys que inclou avanços importants que permetran una major corresponsabilitat de les administracions públiques i les persones joves en l'elaboració i execució de polítiques ciutadanes. La legislació preveu eines que permeten els joves a partir de 16 anys poder participar en consultes públiques.

Totes les imatges

Notícia publicada el 18 de Gener de 2018