La Vila àmplia el 'Jardí dels Nous Vilers' amb una segona plantació d'arbres dedicada als nascuts el 2017

La iniciativa, que consisteix a dedicar un arbre nou a cada nadó nascut al llarg de l'any a la Vila, es va posar en marxa l'any passat i va tenir una gran acceptació

  

La Regidoria de Parcs i Jardins de la Vila Joiosa organitza la 2a plantació al «Jardí dels Nous Vilers» plantant un arbre nou per cada nadó nascut al municipi al llarg de 2017. Per a això, s'acaba d'obrir el termini de inscripció perquè els pares d'aquests nadons puguen demanar formalment que el seu fill tinga un pi que porte el seu nom en aquest jardí i forme part d'un espai tan especial que pretén retre homenatge a aquest nou veïnat de la Vila.

 

La plantació es durà a terme el diumenge, 22 d'abril, coincidint amb el Dia Internacional de la Terra. L'acte tindrà lloc a les 11 h al «Jardí dels Nous Vilers», ubicat a la Malladeta, just en els terrenys que hi ha davant el col·legi Gasparot.

 

Els pares poden sol·licitar ja la inscripció dels seus fills nascuts el 2017 dirigint-se a la Regidoria de Medi Ambient, al carrer Cristóbal Galiana, núm. 2. També poden fer-ho al Registre d'entrada de l'Ajuntament, al carrer Major, núm. 14. En tots dos casos, l'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. El termini finalitza el pròxim 13 d'abril.

 

Les famílies que inscriguen els seus fills en aquesta iniciativa rebran una placa commemorativa. La majoria de les que van participar en 2017 en aquesta iniciativa han tornat al llarg de l'any per visitar o regar el seu arbre.

 

El regidor de Parcs i Jardins, Pedro Alemany, ha explicat que «es tracta d'una iniciativa que persegueix dos objectius: d'una banda, homenatjar els nous vilers i, de l'altra, contribuir a la reforestació del municipi amb arbres autòctons. A més, es tracta d'una iniciativa que ajuda a fomentar els valors mediambientals i de respecte a l'entorn més proper i que ha estat molt ben acollida entre la ciutadania».

Totes les imatges

Notícia publicada el 06 de Febrer de 2018