L'il·lusionista Mag Lari porta el seu espectacle 'Lari Poppins' al Teatre Auditori de la Vila

El televisiu mag ha rebut diversos premis de màgia i presenta un espectacle de música, màgia i humor per a tots els públics

  

El Mag Lari aterra el diumenge a les 18 h al Teatre Auditori de la Vila per presentar el seu espectacle Lari Poppins. Es tracta d'un espectacle dirigit a xiquets adults que reivindica l'essència de la màgia, amb la recuperació de trucs clàssics i números inspirats en els espectacles de gran format de Las Vegas. Durant 70 minuts, el públic gaudirà amb aparicions, trucs de cartes, un vestuari divers i jocs de llum i efectes especials; tot això acompanyat d'una acurada selecció musical que acaba d'arredonir l'espectacle.

 

Segons el Mag Lari, Lari Poppins és un espectacle perillosament familiar, ple de màgia visual i participativa. De fet, assegura ser fill de Mary Poppins i que per això es dedica a la màgia.

 

Mag Lari és il·lusionista professional des de 1994 i durant aquests anys ha treballat intensament per consolidar una nova manera de fer màgia. La seua trajectòria està marcada per dos premis importants: el Premi Nacional de Màgia Còmica, que el va portar a actuar a països com el Japó, Suïssa, França o Portugal; i el Premi al Millor Espectacle de Sala de la Fira de Teatre de Tàrrega. A més, ha participat en programes de màgia de TV3 i Antena 3 i va ser col·laborador durant dos anys del programa Buenafuente a La Sexta. Actualment col·labora en un altre programa de TV3.

 

El preu de l'entrada ordinària per veure 'Lari Poppins' és de 10 € i 3,25 € per a l'entrada reduïda.

 

La regidora de Cultura de la Vila, María Ángeles Gualde, anima a «xiquets i adults a gaudir d'aquest espectacle, ja que està dirigit al públic familiar i compta amb tots els ingredients necessaris per fer-nos passar una bona estona».

Totes les imatges

Notícia publicada el 09 de Febrer de 2018