Esports organitza cursos sobre el funcionament de desfibril·ladors per a empleats públics i personal dels clubs esportius

  

Les regidories d'Esports i Sanitat de la Vila Joiosa han organitzat un curs de formació específica per donar a conèixer l'ús dels desfibril·ladors als empleats d'Esports, membres de Protecció Civil, conserges de la Llar del Pensionista i personal dels diferents clubs esportius de la ciutat. Aquesta formació estarà impartida per l'empresa DYA, responsable del manteniment dels desfibril·ladors que es troben distribuïts per les instal·lacions municipals.

 

Al voltant de 90 persones rebran aquesta formació en la qual s'explicarà l'ús i el bon funcionament dels desfibril·ladors per poder a actuar en cas d'emergència. Les classes seran els dies 26, 27 i 28 d'aquest mes, amb la possibilitat d'ampliar-se un dia més si augmenta la demanda entre els clubs esportius.

 

«La implantació de desfibril·ladors en les instal·lacions públiques és una mesura preventiva molt eficaç en casos d'emergència, ja que una bona actuació pot salvar la vida d'una persona fins que arriben els serveis sanitaris. Per això és important tenir personal format, que conega perfectament el funcionament dels aparells. Des de la regidoria hem impulsat aquests cursos gratuïts no només per al nostre personal, sinó també per als que formen part dels nostres clubs esportius, monitors i entrenadors. D'aquesta manera ens assegurarem de minimitzar riscos en cas d'accident d'un dels esportistes o assistents a un esdeveniment esportiu» ha assenyalat José Ramón Uclés, regidor d'Esports i Benestar Social.

Notícia publicada el 09 de Febrer de 2018