La Setmana Ciclista Valenciana passarà el diumenge per la Vila Joiosa

La Regidoria d'Esports avisa dels diferents talls de trànsit que es produiran per al correcte funcionament de la prova

  

Els afores de la Vila Joiosa seran diumenge que ve un dels escenaris pels quals transcorrerà la quarta i última etapa de la Setmana Ciclista Valenciana que ix de Benidorm. Aquesta important prova internacional de ciclisme femení començarà el dia 22 i recorrerà gran part de la Comunitat Valenciana.

 

La Regidoria d'Esports i la de Trànsit s'han posat a disposició de l'organització per facilitar el recorregut d'aquesta competició i que es produisquen els mínims problemes amb els talls de trànsit. Per això volen informar la població de la zona i de l'horari en el qual transcorrerà aquesta carrera.

 

El pas de les ciclistes pel terme municipal de la Vila Joiosa es donarà en tres ocasions durant el matí de diumenge a les 12.29, 13.30 i 14.31 hores aproximadament. Les esportistes aniran per la carretera CV-770 des de l'altura de la fàbrica de Valor, passant pel polígon industrial el Torres i l'accés a l'Hospital Marina Baixa.

 

«La nostra localitat és un lloc pel qual passen diverses proves ciclistes al llarg de l'any; per a nosaltres és un orgull que es compte amb la nostra ciutat, a més de l’atractiu de poder veure-les, però tot això entorpint el mínim la vida diària dels nostres ciutadans. Per això volem informar d'aquests talls de carretera perquè qui haja de transitar per aquesta zona busque vies alternatives» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Notícia publicada el 20 de Febrer de 2018