El II Festival de Piano i Música de cambra 'Ciutat de la Vila Joiosa' continua la seua programació amb un concert de guitarra i piano

  

El II Festival de Piano i Música de cambra «Ciutat de la Vila Joiosa» continua el pròxim dissabte 24 de febrer amb la interpretació d'un concert amb un duo de guitarra i piano. El concert tindrà lloc a l'auditori de la Llar del Pensionista a les 19.00 hores.

 

Les peces seran interpretades per Vicente Ballester a la guitarra i el pianista Joan Carles Poquet. El programa contempla obres de Vivaldi, A. Marcello, F. Carulli i L. Boccherini.

 

Joan Carles Poquet estudia a Benissa i als conservatoris d'Alacant i València, a més de rebre classes magistrals de pianistes de renom internacional. Es dedica a la docència en el Conservatori Professional de Música "Tenor Cortis" de Dénia. Des de 1995 ha participat en diversos concerts com a solista i com en música de cambra en diversos llocs, tant de la seva terra com de Múrcia i Andalusia; i destaquen sobretot les seues intervencions en les temporades de la societat filomusical La Esperanza Coronada de Dénia i la seua col·laboració amb el pianista José López Montes.

 

Vicent Ballester estudia en els conservatoris de grau superior de Madrid i Alacant amb el mestre José Tomás. Actualment exerceix de professor de guitarra al Conservatori Professional de Música "Tenor Cortis" de Dénia. Actua com a guitarrista solista o en diversos grups de cambra i ha editat diversos CD. Ha estrenat obres dels compositors Valentín Bielsa, Antonio Gómez, José Domínguez Peñarrocha, Thierry Laforge, Sarn Dyer i Vicent Roncero, i ha tocat en països com Alemanya, Bèlgica, França, Itàlia, Suïssa i la Xina.

 

Les entrades al concert tenen un preu de 2 euros i es poden adquirir a la taquilla del Teatre Auditori de la Vila Joiosa, en horari de 16.00 a 19.00 hores els dilluns, dimecres i divendres, els dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 hores i una hora abans del concert. També es poden comprar en línia a https://www.instanticket.es.

Totes les imatges

Notícia publicada el 21 de Febrer de 2018