Vilamuseu, únic museu municipal al comitè de museos.es

  

La Subdirecció General de Museus Estatals del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport ha confirmat la continuïtat d'Antonio Espinosa, director de Vilamuseu, al Consell de redacció de la revista oficial de museus del Ministeri, museos.es, al qual pertany des de fa cinc anys, juntament amb alguns dels museòlegs més reconeguts del país.

 

Vilamuseu és l'únic museu municipal d'Espanya representat actualment al consell d'aquesta prestigiosa revista. El seu objectiu fonamental és abordar els canvis que hui en dia estan experimentant les institucions en el panorama nacional i internacional.

 

En uns dies el Consell es reunirà a la seu del Ministeri a Madrid per a perfilar el pròxim número de la revista, el tercer en el qual participa Vilamuseu en la proposta i l’avaluació dels continguts. En els dos números anteriors Vilamuseu ha jugat un paper molt actiu en la selecció dels temes i els autors de la revista, que han girat al voltant de qüestions en què és una institució de referència en l'àmbit nacional i internacional, com l'ètica i l'accessibilitat, o la interpretació i mediació.

Notícia publicada el 23 de Febrer de 2018