Joventut oferta un curs d'internet i signatura digital

  

L'Ajuntament de la Vila, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat un curs d'internet, amb formació específica en signatura digital.

 

Aquest curs va dirigit a joves amb algun coneixement d'informàtica i l'objectiu és que aprenguen a gestionar tràmits oficials amb l'Administració pública a través de la signatura digital. D'aquesta manera, poden sol·licitar algun document o certificat oficial, sense necessitat de desplaçar-se a cap oficina.

 

El curs s'impartirà els dilluns, dimecres i divendres, entre el 26 de febrer i el 14 de març de 2018 a la Llar del Pensionista i la formació anirà a càrrec del Centre Santa Marta. L'horari serà de 19 a 21.30 h i el preu del curs són 20 €. Per a inscriure’s, pot acudir a la Casa de la Joventut o enviar un correu electrònic a joventud@villajoyosa.com.

 

La signatura digital és un mètode criptogràfic que associa la identitat d'una persona o d'un equip informàtic al missatge o a un document. Es tracta d'una signatura electrònica certificada que s'ajusta a la normativa i que té validesa legal.

 

La regidora de Joventut, María Ángeles Gualde ha explicat que «signar documents de manera electrònica té molts avantatges. Evitem desplaçaments i cues als organismes oficials i, a més, podem arxivar-los en format digital. Per això pensem que és important que els joves de la Vila coneguen aquesta eina i sàpiguen utilitzar-la convenientment».

Notícia publicada el 23 de Febrer de 2018