L'exposició 'Natura Interior' del fotògraf Miguel Cabezas Centeno, nova proposta de Foto Cine La Vila i Cultura per a la temporada

La mostra de fotografia, basada en paisatges de costa i urbans, s'inaugura el divendres 2 de març i estarà tot el mes al Centre Social

  

La Regidoria de Cultura i l'Associació Foto Cine de la Vila ens porten una nova proposta fotogràfica al municipi. Es tracta de l'exposició «Natura Interior» de Miguel Cabezas Centeno, un fotògraf especialitzat en fotografia de llarga exposició diürna, en blanc i negre. La mostra s'inaugura el dilluns, 2 de març, a les 20 h al Centre Social de la Vila i estarà oberta al públic entre el 5 i el 30 de març.

 

«Natura Interior» s'inspira en la naturalesa i convida a meditar mitjançant arbres, aigua, animals, boscos o neu. L'autor pretén convertir aquests elements en un punt de suport per arribar a un pensament més profund, de reverència i amor cap al paisatge. Es tracta d'imatges plàcides que conviden a ser contemplades com si s'estiguera llegint una poesia.

 

Miguel Cabezas Centeno ha desenvolupat la majoria de la seua obra fotogràfica en blanc i negre i amb la senzillesa com a element distintiu. L'autor busca la intencionalitat creativa, l'estructura del paisatge, l'estètica impol·luta i la refinada elegància. Cabezas va iniciar la seva trajectòria fotogràfica en 2010, basant el seu aprenentatge en les noves tecnologies. D'aquesta manera, retrata l'ordinari per convertir-lo en extraordinari i ha aconseguit nombrosos premis i distincions nacionals i internacionals.

 

La regidora de Cultura, María Ángeles Gualde, recomana visitar l'exposició perquè «sempre sorprén veure els resultats d'aplicar noves tècniques i tecnologia avançada en la realització de fotografies. És el principal atractiu d'aquesta mostra, ja que el seu autor gaudeix d'un prestigi consolidat per una llarga llista de premis».

 

La mostra es pot visitar de dilluns a divendres, de 9 a 21 h al Centre Social de la Vila.

Notícia publicada el 28 de Febrer de 2018