Avancen a bon ritme les obres de pavimentació del pàrquing del Poliesportiu Maisa Lloret

L'alcalde i els regidors d'Esports i Urbanisme han visitat les obres, que estan a punt de finalitzar

  

L'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, i els regidors d'Esports i Urbanisme, José Ramón Uclés i Jaume Ramis, han visitat les obres de pavimentació del pàrquing del Poliesportiu Maisa Lloret per comprovar el ritme del projecte.

 

L'actuació que s'està realitzant des de finals d'any consisteix en la millora del drenatge i de la pavimentació de la zona d'aparcament del poliesportiu. Les obres disposen d'un pressupost de 59.500 € (IVA inclòs) i estan a punt de concloure.

 

Verdú ha recordat que l'Ajuntament va rebre ajudes per dur a terme aquest projecte de millora, «perquè el vam presentar a la Convocatòria d'Inversions en Obres i Reparacions de Cooperació Municipal Financerament Sostenibles, que va treure la Diputació per fer front als desperfectes provocats pels temporals en 2017. Es tracta d'un projecte important per al bon desenvolupament de l'activitat esportiva del municipi i, precisament per això, nosaltres sempre busquem la manera de millorar i condicionar al màxim les instal·lacions esportives de la Vila perquè estiguen en les millors condicions d'ús».

Notícia publicada el 01 de Març de 2018