L'Ajuntament de la Vila ha executat el 95 % de les iniciatives aprovades pel Ple

Des del principi de la legislatura s'han realitzat 298 propostes i mocions, hi ha unes altres 10 en tràmit i només 7 no s’han pogut aplicar

  

L'Equip de Govern de l'Ajuntament de la Vila Joiosa, integrat per PSPV-PSOE, Gent per la Vila i Esquerra Unida, ha dut a bon terme el 94,6 % de les propostes i mocions aprovades pel Ple de l'Ajuntament des de principi de la legislatura, al juliol de 2015. Des de llavors, la corporació ha donat llum verda a 315 iniciatives, entre les propostes de l'Equip de Govern i les mocions presentades per l'oposició, de les quals 298 ja estan realitzades i finalitzades. Pel que fa a la resta, hi ha 10 que estan en tràmit, fet que suposa que un 3,17 % del total està actualment en vies de solució.

 

Les 7 iniciatives restants, un 2,22 % del total aprovat pel Ple, no s'han executat per diferents motius: tres d’aquestes són projectes que està previst dur a terme al llarg de 2018, com és el cas de l'elaboració d'un Pla estratègic, el Projecte CES per controlar la colònia de gats de carrer i la modificació de la taxa de serveis esportius; les altres 4 s'han considerat finalment innecessàries, s'ha decidit esperar a un nou procés de concessió pública o han tingut problemes de tramitació. Aquest és el cas, per exemple, de la modificació de l'Ordenança de plusvàlues o de la creació d'una normativa per regular el buidatge de piscines.

 

En qualsevol cas, les xifres donen un balanç de gestió òptim i positiu per part de l'Ajuntament de la Vila pel que fa als acords i manaments del Ple. Pràcticament la totalitat de les propostes i mocions aprovades s'han realitzat, s'estan tramitant o estan previstes per abans que finalitze la legislatura.

 

En aquest sentit, l'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, s'ha mostrat satisfet amb aquest balanç de gestió en considerar que «és positiu que el 95 % dels acords estiga realitzat, independentment de la temàtica, l'àrea o la regidoria a la qual afecten» i ha afegit que «consider que fer visible el grau d'execució d’aquestes és el millor exemple de transparència que pot donar l'Equip de Govern municipal».

Notícia publicada el 02 de Març de 2018