L'actriu Paz Vega i l'equip de la sèrie 'Fugitiva' roden en diversos emplaçaments de la Vila

L'alcalde, Andreu Verdú, i el regidor Jaume Ramis van visitar divendres el rodatge i van saludar l'equip, integrat per més de 70 persones

  

L'actriu Paz Vega i l'equip de Fugitiva van rodar durant la setmana passada diverses escenes d'aquesta sèrie d’RTVE a la Vila Joiosa. L'equip, integrat per més de 70 persones, va muntar el seu centre d'operacions en un hotel de la ciutat i va treballar en diversos emplaçaments locals, com ara el port, el Club Nàutic i un conegut despatx d'advocats.

 

Precisament en aquest últim escenari va rebre l'equip, a primera hora de divendres, la visita de l'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, i del regidor Jaume Ramis. Tots dos van poder veure de prop el rodatge de la sèrie, conversar amb l'equip i fotografiar-se amb l'actriu Paz Vega i l'actor Julio Bracho.

 

'Fugitiva' és un thriller dirigit per Sergio Cabrera, Belén Macías i Antonio Cuadri. L'argument se centra en Magda, personatge interpretat per Paz Vega, la vida de la qual dóna un gir sobtat de 180 graus i es veu obligada a prendre una decisió dràstica. La trama de la primera temporada, en la qual s'inclouran les escenes rodades a la Vila, es desenvolupa en un període de temps de 90 hores. És a dir, que es tracta d'una sèrie plena d'acció i emmarcada en molts espais naturals.

 

Andreu Verdú ha assenyalat que «és fantàstic que rodatges de sèries d'aquest tipus escullen la Vila Joiosa com a escenari, ja que suposen una promoció magnífica per a la localitat. No només perquè després tots els espectadors podran veure els emplaçaments locals a través de la petita pantalla, sinó perquè tenir a actors rodant i passejant pel municipi, suposa un reclam turístic de primer ordre».

Totes les imatges

Notícia publicada el 05 de Març de 2018