Adjudicada la parcel·la de la partida Paradís per gairebé 3,4 milions de € (IVA inclòs), amb un increment del 6,4% sobre el preu fixat en la subhasta

L'oferta presentada per Team 7 Real Estate Management Group SL ha estat la més alta i supera en més de 200.000 euros el preu de licitació dels terrenys

  

L'Ajuntament de la Vila ha adjudicat la parcel·la de terreny destinada a ús turisticohoteler de la partida Paradís, al carrer Cervantes, i de propietat municipal, a l'empresa Team 7 Real Estate Management Group SL per 2,8 milions de €, més 588.000 € d'IVA. Aquesta quantitat suposa un increment del 6,4 % sobre el preu de licitació fixat per a la parcel·la, que era de 2.632.876,70 €, més 552.904,11 € d'IVA. D'aquesta manera, el preu de venda dels terrenys supera en 202.219,19 € (IVA inclòs) el preu de sortida fixat des del consistori per a la subhasta.

 

Aquests terrenys van sortir a licitació amb una rebaixa del 15 % sobre el preu fixat en un primer expedient d'alienació a l'octubre de 2016, que va quedar desert per falta de licitadores. Per aquest motiu, la Regidoria de Patrimoni va proposar al Ple una nova alienació de la parcel·la que aplicara una reducció del preu recollida pel Reglament general de la Llei de patrimoni de les administracions públiques per a aquests casos.

 

L'Ajuntament va rebre tres propostes per a l'adquisició de la parcel·la. La Mesa de contractació, realitzada aquest matí al Saló de plens, ha resolt adjudicar-la a l'oferta més alta, que ha estat la presentada per Team 7 Real Estate Management Group SL Ara, els tècnics municipals requeriran els responsables d’aquesta tota la documentació necessària per formalitzar el seu paper com a empresa adjudicatària dels terrenys.

 

Aquesta parcel·la té la qualificació TI-12, segons el Pla general vigent a la Vila Joiosa, i una superfície neta edificable de 7.922 metres quadrats, a la qual correspon una edificabilitat de 7.778 de sostre. L'Equip de Govern, integrat per PSPV-PSOE, Gent per la Vila i Esquerra Unida, va decidir posar-la a la venda i generar, així, uns ingressos importants per a les arques municipals. Per a això, va portar la seua proposta al Ple, que va tirar endavant amb l'abstenció del PP, Ciutadans i Compromís.

 

L'alcalde de la Vila, Andreu Verdú, s'ha mostrat satisfet «perquè s'ha incrementat en més de 200.000 € el preu de sortida dels terrenys i això són diners que va directament a les arques municipals i en benefici dels ciutadans. A més, quan es construisca un hotel a aquesta parcel·la, es crearan llocs de treball a la localitat i es milloraran notablement els serveis turístics del municipi».

Notícia publicada el 08 de Març de 2018