La Vila Joiosa prepara la participació en el 2n Saló Internacional d'Activitats Aquàtiques, MedSeA

El consistori promocionarà la localitat com a centre d'activitats aquàtiques i destacarà les visites al derelicte Bou-Ferrer

  

La Regidoria de Turisme de la Vila Joiosa està preparant la promoció de la ciutat en el 2n Saló Internacional d'Activitats Aquàtiques, MedSeA, que tindrà lloc del 16 al 18 de març a l’IFA.

 

La Vila Joiosa es presentarà com a destinació per als aficionats als esports aquàtics i mostrarà l'extensa oferta d'activitats, una guia de snorkel, el gran nombre d'empreses que ofereixen activitats d'oci nàutic i informació del municipi. A més, reforçarà la presència del Club Nàutic de la Vila Joiosa i l'empresa Alisub que van amb un estand propi. L'estand de l'Ajuntament estarà ubicat al carrer 5 al costat d'altres municipis de la Costa Blanca.

 

L'Ajuntament farà una promoció especial, tal com va fer a FITUR, de les immersions al derelicte Bou-Ferrer, jaciment arqueològic de primer ordre que conté les restes d'un vaixell romà que data de l'època de l'emperador Neró, l’abundant i el valuós carregament es conserva gairebé íntegre. Aquestes immersions està guiades per arqueòlegs del projecte i estan autoritzades per la Generalitat Valenciana. Aquesta experiència innovadora es completa amb la visita al Taller del Bou-Ferrer i la Navegació Antiga a Vilamuseu, on es poden veure de prop les peces recuperades del vaixell i conéixer les últimes novetats de la investigació.

 

MedSeA celebra aquest any la segona edició després de l'èxit de l'any passat. Aquest esdeveniment aglutinarà tota mena d'activitats nàutiques, com ara el submarinisme, l’snorkel, l’apnea o el caiac de mar, així com el surf i totes les seves variants com kite, wind, pàdel, etc. A més, oferirà activitats paral·leles, com ara seminaris de biologia marina, workshops, conferències de busseig, novetats de materials, sorteigs, venda de producte i destinacions de viatges. Aquesta fira és d'àmbit professional.

 

«Després de la bona acollida que va tenir la nostra participació en aquesta nova fira, la Vila hi torna a promocionar la seva extensa oferta d'oci aquàtic. S'espera una gran afluència per canviar la data al pont de Sant Josep; per la qual cosa, serà una important promoció d'aquest atractiu turístic, en què comptem amb una particularitat que no tenen la resta de municipis de la zona com són les immersions al Bou-Ferrer» ha comentat Marta Sellés, regidora de Turisme de la Vila Joiosa.

Notícia publicada el 12 de Març de 2018