Més de 200 joves visiten l'exposició 'No em toques el whatsapp' per sensibilitzar sobre la violència masclista

  

Més de 200 joves dels tres instituts de la Vila Joiosa han visitat l'exposició «No em toques el whatsapp», una iniciativa de les regidories de Joventut i d'Igualtat i l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ). Aquesta exposició buscava promoure valors en favor de la convivència i del respecte, i sensibilitzar sobre la violència masclista.

 

L'exposició estava formada per 20 panells amb fotografies i material didàctic que ha anat explicant Elena Criado, agent d'Igualtat de l'Ajuntament. Aquesta iniciativa tenia com a objectiu prevenir els maltractaments contra les dones i rebutjar les conductes masclistes, així com reforçar la sensibilització social sobre la realitat que pateixen moltes dones i denunciar qualsevol manifestació o indici de violència de gènere.

 

«Són moltes les accions que des Igualtat s'estan fent per conscienciar els joves, voldria agrair a l'agent d'Igualtat Elena Criado per haver guiat l'alumnat per aquesta exposició i col·laborar amb la Regidoria de Joventut» ha comentat M. Ángeles Gualde, regidora de Joventut.

Totes les imatges

Notícia publicada el 18 d’Abril de 2018