56 nous arbres es plantaran al 'Jardí dels Nous Vilers'

  

El Jardí dels Nous Vilers, organitzat per la Regidoria de Parcs i Jardins de la Vila Joiosa, realitzarà el pròxim diumenge a les 11.00 hores, la seua segona plantació d'arbres per cada nen nascut al municipi durant el 2017. En total, aquest any són 56 els nadons que s'hi han inscrit i, per tant, els arbres que passaran a formar part d'aquest original jardí.

 

El Jardí dels Nous Vilers, que es troba ubicat a la Malladeta, en els terrenys davant del col·legi Gasparot, tindrà amb aquesta nova plantació un centenar d'arbres, en concret de pins, una espècie molt autòctona, si se sumen els d'aquest any amb els 46 dels nadons nascuts el 2016.

 

L'acte coincidirà amb la celebració del Dia Internacional de la Terra i en aquest els pares de cada nadó podran plantar l'arbre i rebran una placa commemorativa. S'espera que també acudisquen les famílies que van inaugurar aquesta iniciativa l'any passat per veure els arbres.

 

«Després de l'èxit de l'any passat, aquest cap de setmana es fa de nou una iniciativa que sorgeix amb una doble finalitat, homenatjar la nova ciutadania i repoblar amb arbres autòctons el municipi. Diumenge serà un dia de germanor i amor per la natura, al qual està convidada tota la ciutadania de la Vila, per seguir fomentant valors mediambientals» ha comentat Pedro Alemany, regidor de Parcs i Jardins.

Notícia publicada el 18 d’Abril de 2018