Finalitzen les obres de l'aparcament del pavelló Maisa Lloret

  

L'Ajuntament de la Vila Joiosa ha finalitzat les obres de drenatge i pavimentació de l'aparcament del poliesportiu Maisa Lloret, que ha estat sufragat per la Convocatòria d'inversions en obres i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles. Es tracta d'un programa d'inversió de la Diputació Provincial d'Alacant, destinat a la reparació d'infraestructures afectades pels últims temporals, dins l'anualitat de 2017.

 

L'alcalde, Andreu Verdú, i el regidor d'Esports, José Ramón Uclés, reberen ahir l'obra que tenia un pressupost de 59.500 € (IVA inclòs) i s'inclou dins el pla de millores de les instal·lacions esportives que està duent a terme la Regidoria d'Esports, en el qual entren importants actuacions com el canvi del paviment del Maisa Lloret. Després de l'obertura de la zona d'aparcament, la Regidoria contempla la instal·lació de llums en una pròxima intervenció.

 

«Seguim treballant per millorar les nostres instal·lacions esportives, per això hem sol·licitat diverses ajudes que contribuïsquen a sufragar actuacions com aquesta. Apostem per l'esport en les millors condicions i amb els millors serveis» ha comentat José Ramón Uclés, regidor d'Esports.

Totes les imatges

Notícia publicada el 20 d’Abril de 2018